La Policia Municipal d’Olot fa una exhibició de gossos policia amb altres policies municipals de Catalunya en motiu del seu 125è aniversari

Els 125 anys de la Policia Municipal d’Olot han portat una exhibició de gossos de les policies de Salt, Lloret de Mar i Terrassa al Firal d’Olot aquest dissabte al matí. Aquest ha estat un dels actes que no s’ha ajornat per respecte a les víctimes del tràgic accident d’avió als Alps.

L’exhibició demostrativa i amb un caire totalment festiu, ha involucrat a tothom que era al Firal, especialment nens. Els gossos han demostrat les seves habilitats, com per exemple, detectar una persona que amaga diners o trobar substàncies prohibides dins un cotxe.

Aquesta jornada també ha servit per estrènyer vincles entre les policies municipals d’Olot i les que han visitat la capital garrotxina aquest cap de setmana, a més de mostrar a la societat una cara més amable de la policia.

En relació als actes ajornats, l’exposició històrica sobre els municipals ja està oberta al públic, a Can Trincheria, i la celebració de l’aniversari es farà properament.

 

Notícies relacionades:
La Policia Municipal d’Olot celebrarà els 125 anys de la seva creació amb activitats per la ciutadania
La Policia Municipal d’Olot recull fons per construir un pou al Senegal

x