Adrià Puntí omple el Teatre Principal d’Olot en la cloenda del segon cap de setmana del festival El Mini

El festival Elmini va tancar el seu segon cap de setmana de concerts amb la presència d’Adrià Puntí i la Band Bang Bang, que va omplir el Teatre Principal. ElMini però, no s’acaba. Quedarà encara l’homenatge a Xucu-pà, posposat després de l’accident aeri als Alps.

Adrià Puntí era el cap de cartell d’ElMini d’aquest any i va complir amb les expectatives que se li tenien posades. El músic de Salt va omplir el Teatre i no va deixar indiferent a ningú per molts motius, entre els quals, la seva relació amb Olot, on diu que hi venia els diumenges a fer el vol. Recordant èpoques passades, Puntí té clara la opinió sobre l’evolució de la seva música. “Jo des del meu punt de vista penso que ha millorat” assegura Puntí.

ElMini ja s’ha acabat. Només queda recuperar el concert d’homenatge a Xucu-pà, amb entrades esgotades, però l’organització encara té molta corda per seguir treballant. La valoració és molt positiva, ja que totes les entrades han estat venudes. “La gent ha respost o sigui que nosaltres més contents no podríem estar” diu Josep Quintana, membre de l’organització de El Mini.

 

Notícies relacionades:
Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri
El Festival de música “de butxaca” d’Olot ElMini tanca el primer cap de setmana amb molta força
El festival elMini d’Olot celebrarà la seva cinquena edició i tindrà com a caps de cartell un concert d’Adrià Puntí i un homenatge a Xucu-Pà

x