Desenes de persones recorden Anna Surribas, una de les víctimes de la tragèdia als Alps francesos, a Riudaura

Aquest dilluns al matí Riudaura ha recordat una de les víctimes garrotxines del sinistre, Anna Surribas, amb una missa a l’Església Parroquial del municipi que s’ha quedat petita.

Riudaura ha recordat  aquest matí a Anna Surribas, una de les tres víctimes garrotxines del sinistre als Alps francesos del dimarts passat. Ho han fet amb una missa a les 11 del matí a l’església parroquial Santa Maria del municipi, que s’ha quedat petita i han calgut altaveus per tal que els assistents que no han pogut entrar al temple poguessin seguir l’acte des de l’exterior. Entre els assistents s’hi ha pogut veure algunes personalitats polítiques de la comarca. Un cop finalitzada l’homilia, alguns familiars i amics han dedicat unes paraules a l’Anna que havia estat molt vinculada al poble, on hi resideix part de la família materna i ella mateixa hi tenia moltes amistats.

 

Notícies relacionades:
S’han recuperat entre 70 i 80 mostres d’ADN dels passatges del vol de Germanwings
Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella