S’han recuperat entre 70 i 80 mostres d’ADN dels passatges del vol de Germanwings

Continuen les tasques de recerca i identificació de les víctimes de la tragèdia aèria del dimarts passat als Alps francesos. De moment els investigadors han aconseguit aïllar entre 70 i 80 mostres d’ADN dels passatgers del vol que ara s’hauran de contrastar amb les més de 4.500 mostres genètiques que els familiars han facilitat als investigadors. Una feina que com ja es va avançar la setmana passada pot allargar-se bastants dies. Pel que fa al Govern Espanyol, està estudiant la possibilitat de fer un funeral d’estat per les víctimes del vol de Germanwings a Barcelona.

 

 

Notícies relacionades:
Desenes de persones recorden Anna Surribas, una de les víctimes de la tragèdia als Alps francesos, a Riudaura
Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella