La previsió d’ocupació pel pont de Setmana Santa a la Garrotxa és del 74’5%

Una ocupació en allotjaments del 74’5% és el que es preveu per aquests dies festius de Setmana Santa a la Garrotxa. Unes xifres molt similars a les de l’any passat. El perfil de turista que visitarà la comarca és familiar i de parella provinent de Barcelona ciutat i rodalies i que passaran una mitjana de 3 dies.

La setmana santa és una de les èpoques amb més turisme a la Garrotxa. La previsió d’ocupació d’aquest any per als dies laborables és situa al voltant del 50% en tots els tipus d’allotjaments mentre que per als dies festius, varia en funció de del tipus i és un 74’5% de mitjana, molt similar a la previsió del 2014. “Famílies i parelles majoritàriament de Catalunya, sobretot de Barcelona i rodalies” és el perfil de turista que descriu Turina Serra, Gerent de Turisme Garrotxa.

Des de Turisme Garrotxa s’espera que la les reserves d’última hora facin augmentar aquest percentatge tal com va passar l’any passat, que tot i la previsió del 75% l’ocupació final real va ser d’un 87% els dies festius.

Les xifres esperades varien en funció del tipus d’allotjament i dels dies. Pels dies festius els apartaments són els que tenen una previsió d’ocupació més elevada que es situa entre el 95 i el 100%. Els hotels tenen una previsió del 84% d’ocupació, les cases de turisme rural del 69% i en el cas dels càmpings és del 95% en caravanes i bungalows i del 55% en parcel·les. Pel que fa a les cases de colònies tenen una ocupació prevista del 55% els dies festius.

 

Notícies relacionades:
La ocupació dels allotjaments i restaurants per Cap d’Any a la Garrotxa ronda el 85% de mitjana
Turisme Garrotxa preveu una ocupació del 95% per a aquest cap de setmana
L’ocupació turística a la Garrotxa ha arribat al 87% pel pont de Setmana Santa, superant les dades de l’any passat i les previsions fetes aquest any pel sector