La CUP farà llista per a les eleccions municipals a Olot, Sant Joan les Fonts, Tortellà i Beuda

La CUP ha aprovat fins al moment 32 candidatures a les comarques de Girona, vuit més que al 2011. A la Garrotxa se n’han aprovat quatre per primera vegada. Són les d’Olot, Tortellà, Beuda i Sant Joan les Fonts.

La CUP ha escollit les cinc persones que encapçalaran la llista en les properes eleccions municipals a Olot, a partir d’un procés participatiu on han participat prop de cent persones, a través de la pàgina web i les diferents assemblees obertes. La cap de llista resultant ha estat Mireia Tresserras Fluvià, gestora cultural, professora de la UdG i codirectora de l’empresa Educ’art serveis i educatius i culturals. La segueixen, per aquest ordre, els educadors socials Lluís Rubió i Anna Descals, el professor de llengua catalana i literatura Raül Massanella i el pastisser Lluís Riera. A Sant Joan les Fonts, la CUP ha culminat les tres assemblees participatives als tres nuclis de Sant Joan per conèixer l’opinió dels ciutadans i conformar a partir d’aquestes aportacions el seu programa electoral. Els homes i dones que conformen la llista s’hi han presentat per promoure una política més participativa, segons han declarat. Quim Llach és el número 2 de la llista de la CUP a Sant Joan les Fonts. La llista vol promoure la participació en àmbits com la política turística o mediambiental.

 

Notícies relacionades:
Avui comencen les jornades participatives de la CUP d’Olot per decidir el programa i la llista electoral
La CUP i PxC presentaran llistes a Sant Joan les Fonts en les eleccions municipals
La CUP d’Olot decideix presentar una llista a les eleccions municipals

x