Mercadona confirma que obrirà la segona botiga d’Olot durant el mes de juny

La botiga de Mercadona d’Olot, en funcionament des del passat novembre, és un dels 19 supermercats que la cadena va obrir a Catalunya durant l’any passat. Mercadona ha donat a conèixer les dades de l’exercici del 2014. El director de relacions externes, Bernat Morales, ha confirmat que preveuen obrir la segona botiga d’Olot el juny d’aquest any.

Durant el 2014, Mercadona va invertir a Catalunya 149 milions d’euros, com a conseqüència de la posada en marxa del centre logístic d’Abrera i l’obertura de fins a 19 botigues en el territori. La d’Olot va ser una d’aquestes noves botigues. La cadena està totalment satisfeta del seu funcionament. El director de Relacions Externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, ha confirmat que l’obertura de la nova botiga d’Olot està prevista per al proper mes de juny. Des de la cadena s’assegura que s’han vist realitzats els objectius que s’havien marcat a l’inici del 2014, també pel que fa a compres dins del territori català, que han ascendit a 3.350 milions d’euros. Actualment Mercadona compta amb una plantilla d’11 mil treballadors a tot Catalunya.

 

Notícies relacionades:
Mercadona va augmentar les vendes un 2% al 2014 i supera els 20.100 milions d’euros de facturació
Els placers del nou Mercat d’Olot i Mercadona coincideixen en dir que el primer mes “ha estat un èxit”
Mercadona ha invertit 1,8 milions d’euros en el nou supermercat de la Plaça Mercat

x