Podem, EUiA i ICV es presentaran a les eleccions municipals amb el nom d”Olot en Comú’, la setena llista que opta a entrar a l’Ajuntament d’Olot

Olot ja compta amb set candidatures a les properes eleccions municipals. La darrera a anunciar la seva presència a la contesa electoral és Olot en Comú: es tracta d’una coalició on s’agrupen persones independents, així com gent procedent de Podem Olot, Esquerra Unida i Alternativa i Iniciativa per Catalunya Verds. El seu cap de llista és Xavier Garcia.

La llista d’Olot en Comú encapçalada per Xavier Garcia és la setena que es confirma que es presenta per a les properes eleccions municipals de la capital garrotxina. Els objectius del nou grup són garantir els drets bàsics humans i una vida digna, a més d’impulsar una economia basada en la justícia social i ambiental. També volen promoure un Ajuntament més transparent pels olotins. Els membres d’Olot en Comú redacten en aquests moments les propostes del seu programa electoral, que van començar a treballar des de finals de l’any passat; de moment, han anunciat els seus primers sis candidats. A banda de Xavier Garcia, l’acompanyen Víctor de Paz, Jaume Andrés, Anna Rodríguez, Maria Dolors Casals i Juan Correa. També compta amb alguns membres d’Iniciativa Per Catalunya Verds com Llorenç Planagumà, excandidat a les darreres eleccions municipals a Olot. A la llista hi ha gent independent, així com d’altres persones vinculades a Podem, Esquerra Unida i Alternativa i Iniciativa.

x