El programa ‘Descobreix l’Olot Modernista’ inclourà una demostració de ball Lindy Hop i un concert de Swing a més d’una vintena d’activitats lúdiques

Des de divendres i fins diumenge, Olot acollirà la tercera edició de la Fira Descobreix l’Olot Modernista. Aquest any, l’esdeveniment mescla les activitats dels primers anys amb les modes que recuperen tendències de principis de segle, com la demostració de ball Lindy Hop i el concert de Swing.

Olot es prepara per acollir la tercera edició de la Fira Modernista a partir de divendres, per donar una oferta lúdica atractiva durant els dies de setmana Santa, tant als garrotxins com als visitants. Aquest any no faltaran les visites als edificis modernistes i la fira, amb prop de 80 expositors. S’han programat més d’una vintena d’activitats l’údiques. Els visitants també podran veure, per exemple, una exposició de cotxes antics. Diumenge a 2/4 de dues del migdia, podran assistir a la demostració de ball Lindy Hop a la plaça Major i el concert de Swing a càrrec de l’orquestra Shaki’n All. Aquest any, l’Ajuntament ha fet un esforç per augmentar els tallers destinats als més petits.

Una altra de les grans activitats incloses dins de la Fira és la vermutada. 13 bars i restaurants oferiran la promoció d’un vermut amb sifó acompanyat amb un aperitiu. Els vermuts seran de bota o procedents de terres catalanes. El vermut que més es trobaran els visitants és el Miró de Tarragona.

 

Notícies relacionades:
La casa Bufador serà protagonista del mapping del Mercat Modernista d’Olot
Olot mostra la seva faceta modernista per tercera vegada

x