La convocatòria per a participar al concurs de cartells de Festes del Tura s’obre a partir del 7 d’abril

Ja s’han publicat les bases per participar al concurs de cartells de Festes del Tura. És la cinquena edició d’aquest concurs bianual, que va guanyar per última vegada el dissenyador gràfic Albert Parés el 2013.

El premiat s’emportarà 800 euros, a banda de veure realitzada la seva obra com a cartell de les festes d’Olot. Els aspirants poden presentar les propostes del 7 d’abril al 29 de maig, a la mateixa Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. A la web de l’Ajuntament hi ha publicades les bases del concurs, que admet qualsevol tècnica pictòrica sempre i quan la idea sigui inèdita. També ha d’aparèixer al cartell el títol de ‘Festes del Tura’, amb la seva data de celebració, del 4 al 8 de setembre del 2015.

x