Els equips garrotxins comencen amb bon peu la seva participació al torneig de futbol base MIC

Ahir va començar el MIC, el torneig internacional de futbol base que es juga cada any a la Costa Brava.  El partit inaugural va ser entre el Palamós i el Barça, però també hi ha 4 equips de la Unió Esportiva Olot que hi participen. Són l’Infantil A, l’Aleví A, l’Aleví B i el Cadet A. Ja havent disputat les dues primeres jornades, el balanç global és positiu: ple de victòries ahir pels olotins, i avui, tres victòries i una sola derrota, de l’aleví A contra el Boyaka. En la categoria del MIC Integra també hi participen tres equips del Club Atletisme Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
El torneig de futbol base MIC treballa per recuperar enguany la categoria femenina
El torneig de futbol adaptat MIC Integra per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrarà la seva 3a edició
El torneig de futbol base MIC se celebrarà a la demarcació de Girona fins el 2019