La Calçotada Popular de la Greda es celebrarà juntament al Combat de Corrandes a Montagut

El nou pla d’Usos del Firal d’Olot que prohibeix cuinar-hi ha fet que el col·lectiu Greda busqui un altre emplaçament per fer la 13a Calçotada Popular. Es traslladarà fins a Montagut i es celebrarà conjuntament amb la sisena edició del Combat de Corrandes el proper dissabte 11 d’abril. Serà una diada festiva organitzada conjuntament amb l’Assemblea de Joves de la Garrotxa, el grup de Joves de Montagut. Aquest municipi garrotxí també acollirà la Fira d’Entitats i Moviments Socials i la Fira de Productes Agroecològics que acompanyen habitualment la Calçotada Popular.

 

Notícies relacionades:
Els veïns del Nucli Antic d’Olot celebren la 6a Castanyada Popular organitzada per l’associació Greda i l’ANJI
Montagut s’omple de rimes improvisades amb el 5è Combat de Corrandes

x