La xef olotina Fina Puigdevall fitxa per l’hotel Mas de Torrent

La xef olotina Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols, ha fitxat per l’hotel Mas de Torrent, al Baix Empordà. Aquest hotel vol treballar amb la filosofia culinària de Puigdevall, basada en els productes emblemàtics del lloc on es troba el restaurant.

La filosofia gastronòmica de Les Cols arribarà a l’Empordà de la mà de l’hotel Mas de Torrent i de la xef olotina Fina Puigdevall, que fa així un pas endavant. “Em donen molta llibertat, però tot és molt recent encara”, ha explicat a OLOT TELEVISIÓ.

El que no canviarà gens serà la filosofia del quilòmetre 0, de treball amb productes de proximitat, que entrarà de ple a la cuina d’aquest hotel empordanès. Però en canviar la zona geogràfica, canviaran els productes. Puigdevall ha explicat que està contenta, perquè després de 12 anys treballant exclusivament amb productes de La Garrotxa podrà fer plats amb peix.

Amb aquest encàrrec la carrera gastronòmica de Puigdevall dóna un pas endavant important, consolidant-se encara més com una de les xefs més rellevants del país.

 

Notícies relacionades:
Els restaurants Les Cols d’Olot i Ca l’Enric de Bianya mantenen les seves estrelles Michelin
La 30a edició de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa s’ha celebrat a la carpa del prestigiós restaurant Les Cols d’Olot amb més de 200 comensals

x