La UE Olot buscarà recuperar les bones sensacions a casa diumenge contra l’Atlètic Balears

Després d’una extraordinària victòria el cap de setmana passat a Montigalà, la Unió Esportiva Olot buscarà retrobar-se amb els bons resultats però aquesta vegada a casa. El rival? Un Atlètic Balears que arriba confiat, després de guanyar al Lleida, un dels capdavanters de la lliga.

Una victòria de l’Olot diumenge deixarà la permanència a tocar. Però serà de tot menys fàcil. A davant hi haurà un Atlètic Balears amb 4 punts menys però en línia ascendent i amb una victòria de pes el cap de setmana passat contra el Lleida. Els garrotxins, però, no podran comptar amb Germán, una peça clau. L’entrenador de la UE Olot, Antonio Rodríguez, afirma que els balears “amb el canvi d’entrenador han millorat molt”.

Per si l’adversitat no fos suficient, els homes de Rodri fa gairebé dos mesos que no sumen a casa. I per l’entrenador, el motiu va més enllà del plantejament futbolístic. L’efectivitat hi ha influït també, i segons l’entrenador “hem de lluitar per a què el públic estigui orgullós de nosaltres”.

La UE Olot haurà de recuperar la unió amb el públic per encarrilar un final de temporada amb garanties de bons resultats per mantenir la categoria.

 

Notícies relacionades:
L’Olot s’apropa a la permanència després de guanyar amb autoritat a Badalona (0-4)

x