L’ocupació turística a la Garrotxa supera el 85% empès per les reserves d’última hora

Les reserves d’última hora han ajudat a millorar encara més les dades d’ocupació a la Garrotxa fins a superar el 85%. Ho ha confirmat aquest divendres el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, en una entrevista a Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ.

La Garrotxa torna a ser un dels destins predilectes pel turisme de parella i familiar aquesta Setmana Santa. Ajudat pel bon temps que està fent aquests dies, pràcticament tots els establiments turístics de la comarca hauran fregat el 85% d’ocupació. S’ha arribat a aquesta xifra en bona part gràcies a les reserves que s’han fet a última hora “una tendència que cada vegada es dóna més a la Garrotxa”, segons el president de Turisme Garrotxa.

Eduard Llorà ha reconegut que amb aquestes previsions inicials el turisme de neu no ha perjudicat a les previsions, sobretot donada a la proximitat de la comarca amb algunes pistes d’esquí del Pirineu de Girona.

Llorà ha destacat les activitats que organitzen diferents municipis coincidint amb la Setmana Santa. De fet l’hi ha posat l’accent dient que apostes com “el Mercat Modernista d’Olot o la Fira de Forjadors de Besalú poden ser determinants i atraients pel públic familiar”. En aquesta línia el president de Turisme Garrotxa ha destacat que les activitats que s’organitzen a l’entorn del Parc Natural de la Zona Volcànica estan totes plenes.

Finalment des de Turisme Garrotxa s’ha emfatitzat que el turisme de parella i el familiar és el principal client i nínxol natural, igual que l’ecoturisme. Llorà reconeix que “és un mercat europeu amb el qual cada vegada ens hi hem d’obrir més perquè és una línia estratègica per Turisme Garrotxa” al ser un mercat creixent.

 

Notícies relacionades:
La previsió d’ocupació pel pont de Setmana Santa a la Garrotxa és del 74’5%

 

Deixa un comentari