Noel Alimentaria resumeix els seus 75 anys d’història en una exposició al monestir de Sant Joan les Fonts

Setanta cinc anys no es fan cada dia i és per això que l’empresa garrotxina NOEL Alimentària, que els compleix aquest 2015, ho volo celebrar de la millor manera: repassant la seva història i mostrant-la als ciutadans i als seus clients.

És per això que al poble on hi tenen la seu, Sant Joan les Fonts, a l’interior del monestir romànic, s’hi ha inaugurat una exposició que recull amb fotos i documents de l’arxiu de NOEL els moments clau d’aquests 75 anys així l’estreta relació que ha tingut sempre l’empresa amb la comarca de la Garrotxa al llarg de la seva història.

L’exposició compta amb diversos panells on es tracten diferents aspectes clau en la vida de NOEL al llarg d’aquests anys i s’hi mostren totes les facetes de la filosofia de l’empresa. El monestir romànic de Sant Joan les Fonts acollirà aquesta exposició fins al dia 7 d’abril, i es pot visitar cada dia de les 12 a les 14 del migdia.

 

Notícies relacionades:
Inaugurada l’exposició retrospectiva del concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts
Noel Alimentària aposta pel medi ambient preservant quatre roures centenaris
Noel Alimentaria inverteix 24 milions d’euros en una nova fàbrica que suposarà un centenar de nous llocs de treball a Begudà