Amèlia López i Aniol Salvador són nous ambaixadors de la ciutat d’Olot a l’estranger

Aquest dissabte al matí el tinent d’alcalde d’Olot, Josep Berga, ha nomenat Amèlia López, resident als Països Baixos, i Aniol Salvador, a Suècia, nous ambaixadors de la ciutat d’Olot a l’estranger. Els olotins amb aquest càrrec ja són una 14, repartits per tot el món.

nousambaixadorsolotLopezSalvador

Amèlia López és enginyera informàtica especialitzada en disseny de processos i viu a Amsterdam, on treballa com a consultora independent en temes de maternitat per a l’ONU i empreses privades. La seva principal tasca és la de millorar les condicions socials, laborals i econòmiques de les mares, més enllà del nucli domèstic. També és reconeguda a la capital de la Garrotxa pel seu passat esportiu: va ser nedadora del CN Olot i durant vint anys ha mantingut el rècord del club en 200 metres papallona.

Aniol Salvador viu a Suècia i és enginyer industrial. Salvador havia anat a Suècia d’Erasmus en el seu últim any d’universitat i va començar el seu projecte de final de carrera relacionat amb IKEA. Després de tornar a Catalunya, l’empresa sueca li va oferir feina: va començar com a Coordinador de Qualitat i actualment és Enginyer de Producte, on vetlla per la qualitat i seguretat dels articles infantils de la firma.

Els dos olotins han rebut una agulla amb l’ala, com a reconeixement de la seva tasca exportant la ciutat d’Olot al món. López i Salvador formen part d’una llista que ja suma 14 ciutadans olotins que treballen destacadament arreu del món.

 

Notícies relacionades:
La matemàtica Elisabet Canalias i l’entrenador de waterpolo Joan Lluís Albella han estat elegits nous ambaixadors de la ciutat d’Olot

Deixa un comentari