La primera edició de la Marxa popular de Sant Roc ‘The walking dog’ reuneix a 200 persones

Les Fonts de Sant Roc s’han omplert de gent de bon matí aquest diumenge en motiu de la primera caminada popular ‘The Walking Dog’, una marxa organitzada per l’entitat el Gos de Sant Roc que va haver de ser aplaçada per la pluja fa unes setmanes i que ha reunit a dos centenars de persones en un magnífic recorregut de 21 quilòmetres per muntanya. Encara que es tracta d’una marxa popular, molts participants han decidit fer-la corrents. 

Les Fonts de Sant Roc era el punt de trobada de la primera marxa popular organitzada pel Gos de Sant Roc. Amb un bon joc de paraules, la caminada s’ha anomenat ‘The Walking Dog’, l’entitat de joves del barri olotí ha volgut emprendre una nova iniciativa que s’havia de dur a terme al març però es va anular per la pluja. Aquest diumenge al matí, però, s’ha pogut desenvolupar l’activitat amb normalitat.

Amb la participació de 200 persones, l’assistència ha estat tot un èxit per a la organització, que ha apostat per un recorregut de muntanya pura pels voltants de la ciutat d’Olot. Una caminada fantàstica que molts han decidit completar corrents per entrenar en un diumenge de sol radiant i  amb una temperatura òptima. Els valents que han fet la marxa corrents han acabat satisfets amb el circuit.

La majoria de gent, però, l’ha fet caminant i ha recorregut preciosos senders de la comarca amb tranquil·litat i en bona companyia. Parelles, grups d’amics i fins i tot gent acompanyada de la seva mascota o en solitari, el fet era començar el diumenge amb una bona caminada i fent esport.

Vist l’èxit d’assistència en aquesta primera edició de la Walking Dog, no hi ha dubte que l’any vinent el Gos de Sant Roc tornarà a organitzar la marxa popular del barri.

 

Deixa un comentari