La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears tot i avançar-se dues vegades en el marcador (2-2) i l’equip té la permanència a tocar

L’equip de Rodri s’ha avançat en el marcador després de l’expulsió del lateral Balear Vich i tenia el matx encarrilat a la primera meitat. Però l’Atlètic Balears ha reaccionat a la represa i ha empatat a la contra. Coro ha posat el 2 a 1 amb un golàs d’estratègia abans que Rojas fos expulsat per cometre un penal que ha permès als visitants endur-se un punt de l’estadi. 

Matinal de sol i de futbol en un estadi que volia veure com el seu equip segellava gairebé definitivament la permanència un any més a la Segona B. Abans del matx, emotiu minut de silenci en memòria de les víctimes de la tragèdia dels Alps francesos. I un cop ha començat a rodar la pilota, s’ha vist un partit obert entre dos equips que han anat a buscar el gol des de l’inici.

Olot i Atlètic Balears han tingut les seves ocasions en els primers compassos i Wilfred ha hagut d’intervenir en una ocasió. L’enfrontament rondava la mitja hora quan s’ha produït l’acció més determinant del partit. Joan Vich ha estat expulsat per dir-li alguna cosa al l’assistent en una jugada estranya que ha deixat l’Olot en superioritat numèrica. Els de Rodri han sabut jugar les seves cartes i abans dels descans Robert Simón ha tornat a marcar, aquest cop amb el cap, per posar el seu equip per davant després d’una bona centrada de Coro.

Però a la segona part les coses s’han torçat per als garrotxins. El rival ha aconseguit empatar aprofitant un embolic entre Wilfred i Canal i Carlos Rodíguez, amb molta serenor, ha acabat enviant la pilota al fons de la xarxa posant l’empat al marcador. El conjunt Balear ha seguit buscant l’esquena local a la contra i l’Olot no ha estat fi de cara a porteria. Això sí, la llibreta de Rodri ha tornat a donar el seu efecte i, amb una jugada magistral, Coro ha fet aixecar al públic de les seves cadires amb un golàs.

Amb el resultat encarrilat i quan la victòria semblava a la butxaca, Rojas ha comès penal sobre Chando i ha posat en safata de plata l’empat als de Gustavo Siviero. El central ha estat expulsat i s’han igualat del tot les forces. Fullana ha enganyat Wilfred des dels 11 metres  i les taules han tornat al marcador per quedar-s’hi.

El punt deixa als illencs satisfets i a l’Olot amb un regust agredolç, però el resultat final ha estat just pel joc d’un i altre equip.

La permanència està encarrilada però encara no tancada per a l’equip olotí, que en la propera jornada visita l’estadi Rico Pérez per enfrontar-se a l’Hércules.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot buscarà recuperar les bones sensacions a casa diumenge contra l’Atlètic Balears
L’Olot s’apropa a la permanència després de guanyar amb autoritat a Badalona (0-4)

Deixa un comentari