Olot explota el seu potencial cultural i arquitectònic durant la tercera edició del ‘Descobreix l’Olot Modernista’

Durant aquests dies del pont de Setmana Santa han tingut lloc a la capital de la Garrotxa al ‘Descobreix l’Olot Modernista’, un esdeveniment que ha celebrat el seu tercer aniversari. A part de les parades al Firal, les activitats han involucrat, per sobre de tot, els edificis amb elements modernistes més emblemàtics de la ciutat.

Els edificis han estat els grans protagonistes de la tercera edició del ‘Descobreix l’Olot Modernista’. Malgrat una meteorologia inestable, la gent ha tret el cap al Firal per mirar les parades, però sobretot s’ha involucrat en les activitats proposades per l’organització. Una de les més destacables, la visita a la casa Solà-Morales, una de les més boniques i representatives de la ciutat. Però, tot i això, aquest edifici olotí és un habitatge privat amb destacats elements artístics, els quals, majoritàriament, no són modernistes sinó del barroc tardà o rococó. Les activitats no s’han limitat a les visites. Les noves tecnologies també van modificar temporalment la façana de la Casa Pujador, amb un màpping que es va poder admirar de 9 a 11 de la nit de dissabte.

 

Notícies relacionades:
El programa ‘Descobreix l’Olot Modernista’ inclourà una demostració de ball Lindy Hop i un concert de Swing a més d’una vintena d’activitats lúdiques
La casa Bufador serà protagonista del mapping del Mercat Modernista d’Olot
Olot mostra la seva faceta modernista per tercera vegada