‘Descobreix l’Olot Modernista’ ha omplert d’activitats lúdiques la capital de la Garrotxa durant el cap de setmana

Els cotxes dels anys 20 i 30 que s’han estacionat al Firal el diumenge al matí ja indicaven que per Pasqua, la ciutat d’Olot tindria un aire diferent. Els hi ha dut el Motor Antic Garrotxa i tothom s’hi feia fotos, i és que els clàssics aixequen passions.

Per animar una mica més el matí, la plaça Major s’ha omplert de joguines per a nens, que passat migdia han deixat pas al ritme del swing. Amb música de l’orquestra Shaki’n All, dos professors han ensenyat a la gent alguns passos de Lindy Hop, un ball dels anys 30-40 i han fet una demostració.

Però pels que portaven menys ritme també hi havia alternatives: es podien asseure a una terrassa de bar a prendre un bon vermut. La Vermutada s’ha consolidat també juntament amb la Fira Modernista, i aquests dies es tornen a veure els sifons als bars del centre de la ciutat.

vermutada 15

El balanç, doncs, és positiu. Estanis Vayreda, regidor de promoció de la Ciutat, afirma que “hi ha hagut ple d’ocupació divendres i dissabte” i que aquesta fira, va més enllà de les parades. El regidor explica que “la fira és de complement, però el que es vol és posar valor al patrimoni, i això s’ha fet amb el màpping, les visites i totes les activitats i complements que han decorat la ciutat” per remarcar el patrimoni que té la capital garrotxina.

x