La 15a edició del MIC reuneix més de 200 equips de 36 països a la Costa Brava durant cinc dies

L’equip cadet de la Unió Esportiva Olot ha arribat als vuitens de final del torneig de futbol base MIC de la Costa Brava. El cadet de l’Olot és el que més ha escalat en aquest torneig. L’equip de l’Aspire va proclamar-se campió del MIC cadet, el Màlaga va guanyar en la categoria juvenil, el Barça es va fer amb el títol infantil, el Reial Madrid amb l’aleví de Futbol 11 i l’Espanyol ho va fer en la categoria aleví de Futbol 7. Dos equips del Club Atlètic Garrotxa van participar en el MIC Integra, que va tenir com a guanyador al MAP Abadessenc.

En la quinzena edició del MIC, com sempre, hem gaudit d’un espectacle únic al món. Més de 200 equips de 36 països, uns 600 partits i 21 seus. Tot en només 5 dies. Una experiència única pera tots els joves, malgrat que en alguns casos la diferència de nivell és aclaparadora, com per exemple quan s’enfronten grans d’Europa com el Porto i modestos de casa com el Sant Ignasi Sarrià, enguany a la primera ronda de la categoria Infantil. En Juvenils el Màlaga revalida el títol. Només han aconseguit repetir trofeu en aquesta categoria el Brasil i el Mèxic. L’Acadèmia de l’equip andalús està brillant i al primer equip cada vegada més estan trobant minuts els més joves. Un d’ells podria ser el fill del mític Zalazar de l’Albacete, que a la final va marcar un sublim gol de falta. A la final, l’altre detall ha estat la xuilena de Fede Perez, de l’Atlètic de Madrid. En cadets, l’Aspire Football Dreams de Qatar ha sumat el quart títol consecutiu. Ho ha fet davant de la revelació de la categoria, l’Alboraya valencià, una escola de futbol, de la qual el primer equip només juga a Preferent. I ha posat les coses difícils als qatarians, Timo ha fet aquest bon gol. Però davant tenia uns davanters temibles, com Katana, que ha fet el primer gol a la final, i que ha estat el segon màxim golejador cadet, per darrere d’Abel Fàbregas, del Badalona. Un dels millors gols el vam veure al torneig cadet, Alejandro Pozo, internacional espanyol sub16, va sorprendre tothom amb aquesta genialitat contra un combinat d’estrelles estatunidenques. El Sevilla va caure a semis contra l’Aspire. Al MIC d’enguany hem viscut dos duels entre Barça i Madrid, amb un títol per a cadascun. En infantils, per al Barça, amb pòlvora a dalt, Fati, autor de 8 gols, potència i qualitat, o Nil, habilitat i tècnica. I amb jugadors destacats com Nico Gonzalez, fill de Fran, que aquí assisteix Fati. Però en alevins futbol 11 el trofeu el va aixecar el Reial Madrid, malgrat el bon paper d’alguns blaugranes com Xavi Quentin o Gabriel Martinez, pitxitxi de la categoria. Molt d’espectacle s’ha viscut als Alevins de futbol 7, on l’Espanyol va regnar amb una gran defensa, només 4 gols encaixats, i el timó del millor jugador de la categoria, Pol Quatrecasas. Va derrotar a la final un València excel·lent, on juguen els fills de Palop o Unai, i on dos companys, a les semifinals contra el Mercantil, ens van deixar aquests golassos: Andrés Corella ens recorda a Koeman i Miguel Moreno, autor de 10 gols, va meravellar amb aquesta xilena.

 

Notícies relacionades:
Els equips garrotxins comencen amb bon peu la seva participació al torneig de futbol base MIC
El torneig de futbol adaptat MIC Integra per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrarà la seva 3a edició
El torneig de futbol base MIC treballa per recuperar enguany la categoria femenina

Deixa un comentari