La pèrdua de turisme rus es compensarà amb el turisme francès i l’ocupació turística a l’estiu s’acostarà al 100% segons la Cambra de Comerç de Girona

Passada la Setmana Santa, el sector ja pensa en el turisme de l’estiu. S’hi ha referit el garrotxí Domènec Espadalé, president de la Cambra de Comerç de Girona. Avui ha estat el convidat de l’Entrevista del Matí d’Olot Televisió i la Xarxa. Espadalé no s’ha mostrat excessivament preocupat per la pèrdua del turisme rus a la Costa Brava. Assegura que l’ocupació s’acostarà al 100% aquest estiu, reforçada pel turisme francès, que darrerament ha invertit en segones residències a la costa gironina.

A l’Entrevista del Matí, el president de la Cambra de Comerç de Girona també s’ha mostrat convençut que l’aeroport de Girona guanyarà destinacions i augmentarà els usuaris després de la compra de 200 avions que ha fet Ryanair. Espadalé ha criticat la falta d’inversions de Foment en vies de comunicació com la Nacional II, i creu que davant d’un eventual escenari d’independència de Catalunya, caldrà un acord amb l’Estat.

 

Notíces relacionades:
La Garrotxa es consolida com una zona d’atractiu turístic aquesta Setmana Santa
La Setmana Santa dona el tret de sortida de la temporada turística a la Costa Brava