La Vall de Bianya destina 15.000 euros per adequar l’entorn de l’Espai Jove de Llocalou

A Llocalou, a la Vall de Bianya, s’han dut a terme diferents obres per arreglar l’entorn de l’Espai Jove del municipi. Les obres han tingut un cost de 15.000 euros.

Feia temps que l’Ajuntament de la Vall de Bianya volia arreglar l’entorn de l’Espai Jove de Llocalou. La intervenció més necessària era la reparació de la xarxa de clavegueram. A més, s’ha adequat l’accés al centre, adaptant-lo per a persones amb mobilitat reduïda, i s’han instal·lat bancs i diferent material urbà a l’entrada de l’Espai Jove; l’Ajuntament de Bianya considera que aquest punt és dels que reuneix més gent al municipi, i per tant era necessari tenir-lo adequat.

També s’ha millorat l’espai de la via verda que connecta els diferents nuclis de Bianya, netejant les zones per on passa aquesta ruta. Una altra de les obres ha estat l’arranjament del paviment de les voreres al voltant de l’Espai Jove del municipi.

x