Vallter2000 ha registrat plena ocupació aquesta Setmana Santa

Aquesta Setmana Santa ha estat molt bona també pel turisme d’esquí. El calendari tan avançat i el bon temps han ajudat a reforçar la temporada. Vallter 2000 ha registrat aquests una completa ocupació. Hi ha diversos factors que han ajudat a assolir aquests bons resultats: el fet de ser una estació petita, molt centrada en el turisme familiar, n’és un. Però també l’oferta de serveis i activitats que complementen l’esquí, com el Parc Lúdic o les excursions amb raquetes. La proximitat a la Vall de Camprodon, que ha registrat també una plena ocupació aquests dies, fa que molts dels visitants també s’acostin a l’estació. Però, indiscutiblement, allò que més hi ha ajudat ha estat el bon temps, contràriament al què ha vingut sent habitual els cap de setmana d’aquesta temporada. “Hem tingut dies molt bons, hem fet gairebé el ple de l’estació i s’ha donat el cas que hem hagut de restringir els accessos diverses vegades quan el temps ha estat bo” explica Enric Serra, director de Vallter 2000 que indica que la part negativa de la temporada ha estat que ha fet mal temps molts caps de setmana. Sigui com sigui, per fer una valoració fiable de tota la temporada, s’haurà d’esperar al tancament.

 

 

Notícies relacionades:
La Garrotxa es consolida com una zona d’atractiu turístic aquesta Setmana Santa
La Setmana Santa dona el tret de sortida de la temporada turística a la Costa Brava