‘Construïm l’Olot de la llibertat’ és el lema d’ERC per a les eleccions municipals

Esquerra ha presentat aquest migdia la llista completa de la candidatura per a l’Ajuntament d’Olot i el lema de la campanya: ‘Construïm l’Olot de la llibertat’. La llista la conformen 31 persones, els 21 obligatoris i 10 suplents, que és el màxim que permet la legislació.

Que la ciutadania participi de la política és el que vol el grup municipal d’Esquerra d’Olot; ja ho van posar en marxa amb el procés participatiu per l’elecció del candidat a l’alcaldia del grup i continuen tirant endavant amb aquesta voluntat de cara a les eleccions municipals amb el lema: ‘Construïm l’Olot de la Llibertat’

“Volem que el ciutadà participi de l’acció de govern i per això parlem de llibertat, hem de tenir la llibertat d’entre tots decidir el que és millor per a tots” diu el cap de llista d’ERC a Olot Pere Gómez, que segueix explicant el lema dient que aquest “és un projecte que s’ha de construir entre tots”.

Aquest migdia el grup municipal d’Esquerra d’Olot ha presentat també la llista completa dels candidats. Està formada per 31 persones, els 21 obligatoris per al consistori olotí i 10 suplents que és el màxim que permet la legislació. Entre la llista de candidats hi ha gent de totes les edats dels 21 als 93 anys. En la llista hi ha representada la majoria de la societat olotina, amb representació de totes les edats i en llocs significatius” diu Gómez. Entre els últims noms de la llista destaquen persones significatives del partit com ara l’exregidor de l’Ajuntament d’Olo Jordi Coma o Marçal Casanoves, un històric que tanca la llista dels 21 candidats.

 

Notícies relacionades:
Esquerra Republicana presenta els 11 primers membres de la seva llista per les municipals a Olot
ERC presenta la número 2 d’Olot, Anna Barnadas, i el resultat del programa participatiu, que aposta per la promoció de l’entorn i els avenços tecnològics
Pere Gómez és presentat alcaldable a l’Ajuntament d’Olot de cara a les properes eleccions municipals, previstes per al mes de maig

x