La Vall de Bianya neteja de restes vegetals la zona de Morrals i l’adequa per ordenar l’entorn de la via verda que hi passa

L’Ajuntament de la Vall de Bianya ha arranjat l’entorn de la zona industrial de Morrals, al costat de la via verda que connecta Hostalnou de Bianya i Llocalou. L’obra s’ha dut a terme en aquesta època arran dels últims episodis de ventades de les darreres setmanes, que van provocar la caiguda de diversos arbres de la zona.

Això va fer que fos necessari netejar l’espai, perquè la seva via verda  és molt utilitzada per practicants de senderisme i cicloturisme, a més dels mateixos habitants de la Vall que la fan servir per fer el trajecte entre Llocalou i Hostalnou. L’actuació va comportar la retirada de totes les restes vegetals predominants, com per exemple les bardisses.

A banda de la mateixa neteja de les restes forestals, també s’han instal·lat bancs i una font perquè l’indret sigui atractiu pel passeig. Han estat els mateixos joves de Bianya qui han dissenyat com hauria de ser la zona. L’Ajuntament també ha preparat una paret d’una fàbrica perquè els mateixos joves hi puguin pintar un mural.

 

 

Deixa un comentari