El concert homenatge a Xucu-Pà del festival ElMini es farà el dia 13 de juny a la Plaça de Braus, localització que permet vendre més entrades

Un dels actes més destacats del festival ElMini d’Olot havia de ser el concert homenatge als Xucu-Pà, però la commoció provocada pel tràgic incident aeri als Alps francesos va obligar a ajornar-lo. Ara ja en sabem la nova data prevista; el concert serà el proper 13 de juny, i canviarà d’emplaçament: l’espectacle passa de la Sala el Torín d’Olot a la plaça de Braus d’Olot. El motiu del canvi és la gran demanda per assistir a aquest concert. Les entrades adquirides per l’esdeveniment ajornat seran vàlides per la nova data, i ja se’n poden comprar de noves.

 

Notícies relacionades:
Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot

x