Fina Puigdevall, xef de Les Cols: “Crec que si posés un cafè al centre cívic de Riudaura, funcionaria”

La xef del restaurant Les Cols d’Olot, Fina Puigdevall, proposa posar un cafè al centre de la polèmica de Riudaura: el centre cívic dissenyat per l’equip d’arquitectes RCR.

En una entrevista al programa Pros i Contres d’OLOT TELEVISIÓ, Puigdevall, el restaurant de la qual va ser redissenyat també per RCR, va parlar de l’estat en què es troben les instal·lacions i va fer una proposta de cares a una nova utilitat per a l’espai.

Puigdevall va afirmar que “jo crec que si posés un cafè al centre cívic de Riudaura, funcionaria”. La xef es va referir també a l’estat de les instal·lacions d’aquest centre, que va qualificar d’abandonat, però va admetre que les obres d’aquest equip d’arquitectes “són obres amb dificultat pel manteniment” i que cal tenir-ne cura en el dia a dia.

 

Notícies relacionades:
La xef olotina Fina Puigdevall fitxa per l’hotel Mas de Torrent
L’estudi d’arquitectes RCR fa una proposta a l’Ajuntament de Riudaura per remodelar el centre cívic i reobrir-lo al públic

Deixa un comentari