La Llibreria Drac d’Olot entra a formar part de la Xarxa de Llibreries Acreditades de la Generalitat de Catalunya, integrada per 36 negocis a tot Europa

La Generalitat de Catalunya ha acreditat a la Llibreria Drac d’Olot per vendre les publicacions que fa l’administració. Així el Drac s’integra a al Xarxa de Llibreries Acreditades, que consta de 36 punts de venda a la península ibèrica i a l’estranger.

Aquesta és la signatura que acredita a la Llibreria Drac d’Olot per vendre les publicacions de la Generalitat de Catalunya. Fins al 2012, el Govern tenia obertes quatre llibreries a les capitals provincials catalanes on venia les seves obres, però des de llavors les ha substituït per negocis privats. En total hi ha 36 llibreries acreditades per tot el país, que disposen de diferents rètols identificatius com a venedors de les publicacions de la Generalitat. Aquest 2015, la Generalitat destina 1 milió d’euros a fer noves publicacions, que poden ser de qualsevol temàtica.

 

Deixa un comentari