La Policia Municipal d’Olot celebra l’acte de commemoració del 125é aniversari ajornat per la tragèdia aèria als Alps francesos

Aquest migdia s’ha celebrat l’acte institucional de commemoració del 125é aniversari de la Policia Municipal d’Olot. L’acte estava previst pel dia 27 de març però es va aplaçar per la tragèdia aèria als Alps francesos. Ha comptat amb la presència de la directora general d’Administració de Seguretat Maite Casado, bona part del cos de la Policia Municipal d’Olot i representants d’altres cossos de seguretat.

Amb una visita a l’exposició dels 125 anys d’història de la policia local olotina és com s’ha iniciat l’acte oficial. L’exposició, que ja fa uns dies que s’exposa a Can Trincheria, recull la vida del cos de la Policia Municipal i amb l’acte d’avui ha quedat inaugurada oficialment.

Després de visitar l’exposició, els membres dels diferents cossos policials i les autoritats assistents s’han desplaçat fins a la Sala Torín on s’ha celebrat l’acte institucional. A la commemoració hi ha assistit bona part del cos de la policia local d’Olot, representants d’altres cossos de seguretat com els mossos d’esquadra o policies municipals d’altres localitats i també la directora general d’Administració de Seguretat, Maite Casado. Durant els parlaments s’ha volgut agrair i reconèixer la feina feta pel cos. El cap de la policia municipal Ignasi López ha agraït la col·laboració amb la resta de cossos de seguretat, emergències i l’ajuntament. Per la seva banda Casado ha felicitat la feina dels integrants del cos i ha assegurat que Olot s’ha consolidat com una ciutat segura.

Un cop finalitzats els parlaments s’ha reconegut la feina dels membres de la Policia Municipal d’Olot atorgant guardons als membres que han realitzat tasques destacades durant l’any anterior.

 

Notícies relacionades:
La Policia Municipal d’Olot fa una exhibició de gossos policia amb altres policies municipals de Catalunya en motiu del seu 125è aniversari
La jornada de celebració dels 125 anys de la Policia Municipal d’Olot es va obrir amb la primera edició de la cursa Milla Urbana d’Olot

Deixa un comentari