L’acte d’homenatge d’Olot a les víctimes del sinistre aeri dels Alps serà el proper diumenge 19 d’abril al Parc Nou

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha anunciat la data de l’acte d’homenatge a les tres víctimes olotines del sinistre aeri als Alps. Serà el proper diumenge 19 d’abril al Parc Nou, l’horari es concretarà en els propers dies. L’acte consistirà en un breu concert d’un quartet de corda i també en la lectura d’un text que l’escriptor Francesc Serés elaborarà especialment per homenatjar les tres víctimes.

 

 

Notícies relacionades:
La Garrotxa acomiada Ariadna Falguera, una de les víctimes de la tragèdia als Alps, en un emotiu acte a l’Escola Pia d’Olot
– Desenes de persones recorden Anna Surribas, una de les víctimes de la tragèdia als Alps francesos, a Riudaura

Deixa un comentari