El Centre Excursionista d’Olot prepara la XVI Pocatraça amb la introducció de la primera Cursa popular Sant Bernat

Aquest diumenge a la Vall de Núria se celebra la prova d’esquí de muntanya Pocatraça, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot. Albert Rubirola, comissari de la cursa, ha estat al plató de Les Notícies per explicar les claus de l’esdeveniment. El termini d’inscripcions va tancar-se aquest dijous amb 45 parelles, la meitat que l’any passat, una xifra previsible tenint en compte que l’any passat la prova era Campionat d’Espanya i aquesta edició és Campionat de Catalunya, segons ha manifestat Rubirola. La XVI Pocatraça també puntuarà per a la Copa Catalana d’esquí de muntanya.

El comissari de la cursa ha explicat com la falta de neu en alguns trams tradicionals ha obligat a modificar el recorregut d’enguany. En aquesta edició, a més, l’organització ha introduït una nova prova, la Cursa popular Sant Bernat, menys exigent per a totes aquelles persones que vulguin gaudir de la Vall de Núria sense una motivació competitiva. El CEO vol repetir-la en properes edicions per tal de consolidar-la com una prova alternativa per a tots els públics. Albert Rubirola ha recordat que la prova començarà aquest diumenge 12 d’abril a les 9 del matí. Per seguir la prova durant el recorregut, el comissari recomana anar a la coma de Noucreus una mica abans de l’hora de sortida per veure alguna de les millors imatges que pot oferir l’esdeveniment esportiu.

Deixa un comentari