La UE Olot marxa a Alacant per enfrontar-se a l’Hércules sense Rojas ni Coro

La Unió Esportiva Olot juga aquest diumenge al camp de l’Hércules d’Alacant, a partir de les 6 de la tarda. Rodri no podrà disposar de Rojas i de Coro, que han de complir un partit de sanció. L’entrenador olotí avisa de la dificultat de jugar al camp més gros de la categoria.

L’Hércules és juntament amb la Unió Esportiva Olot, un dels clubs que aconsegueix menys punts quan juga a casa, només superats per Sant Andreu; en canvi, com a visitants és quan obtenen més punts que la resta d’equips. Per aquest motiu la visita a Alacant podria deixar indicis d’optimisme a l’afició olotina, però Rodri avisa sobre la perillositat d’un dels camps més grans en superfície de la categoria. Per sort, l’entrenador olotí creu que l’equip s’adapta bé als camps visitants, i sorprèn amb una altra declaració sobre les dificultats que té la plantilla per treure punts com a local.

Per al partit contra l’Hércules, Rodri no podrà comptar ni amb Rojas ni amb Coro; a més, l’entrenador adverteix que necessitarà donar descans en les properes jornades a homes com Carlos o Héctor Simon. El partit entre l’Hércules i l’Olot es disputarà aquest proper diumenge a partir de les sis de la tarda.

 

Notíces relacioandes:
La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears tot i avançar-se dues vegades en el marcador (2-2) i l’equip té la permanència a tocar

Deixa un comentari