Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien presenten el seu nou disc, ‘Un pas i neu i un pas’, a la sala El Torín

La Sala el Torín va acollir dissabte al vespre un concert d’Anna Roig i l’Ombre de ton chien. El públic, no molt nombrós però sí fidel, va gaudir d’un concert únic en el qual la veu i els instruments no van ser els únics protagonistes a l’escenari.

Anna Roig i l’ombre de ton chien van presentar el seu nou disc, ‘Un pas i neu i un pas’ a la Sala El Torín d’Olot. El públic garrotxí feia temps que l’esperava i el grup, que ja té deu anys, no va decebre. El concert de presentació va molt més enllà del que és habitual en un grup musical: l’escenografia és molt important. De fet van venir a la capital garrotxina amb un tècnic de llum propi, i la cantant va adaptar-se fàcilment a l’escenari del Torin.

Amb aquesta filosofia, mirant al present, no preocupant-se en excessiu pel futur i entregant-se en cada espectacle, Anna Roig es va guanyar al públic d’Olot, que al final del concert la va entretenir signant discos fins ben bé mitja hora després d’haver acabat.

Deixa un comentari