Anna Roig i l’Ombre de Ton Chien presenten el seu nou disc, ‘Un pas i neu i un pas’, a la sala El Torín

La Sala el Torín va acollir dissabte al vespre un concert d’Anna Roig i l’Ombre de ton chien. El públic, no molt nombrós però sí fidel, va gaudir d’un concert únic en el qual la veu i els instruments no van ser els únics protagonistes a l’escenari.

Anna Roig i l’ombre de ton chien van presentar el seu nou disc, ‘Un pas i neu i un pas’ a la Sala El Torín d’Olot. El públic garrotxí feia temps que l’esperava i el grup, que ja té deu anys, no va decebre. El concert de presentació va molt més enllà del que és habitual en un grup musical: l’escenografia és molt important. De fet van venir a la capital garrotxina amb un tècnic de llum propi, i la cantant va adaptar-se fàcilment a l’escenari del Torin.

Amb aquesta filosofia, mirant al present, no preocupant-se en excessiu pel futur i entregant-se en cada espectacle, Anna Roig es va guanyar al públic d’Olot, que al final del concert la va entretenir signant discos fins ben bé mitja hora després d’haver acabat.