El comiat de Mireia Serrat, una de les víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps, reuneix més de mil persones a l’església de Sant Esteve d’Olot

Aquest dissabte a la tarda s’ha fet l’acte públic de comiat de Mireia Serrat, una de les tres víctimes garrotxines de la catàstrofe aèria dels Alps. L’església parroquial de Sant Esteve s’ha fet petita en un esdeveniment molt emotiu que ha reunit més d’un miler de persones.

L’acte públic de comiat de Mireia Serrat, una de les víctimes olotines del sinistre aeri dels Alps, ha tingut lloc a les 16h de la tarda d’aquest dissabte a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot, que ha quedat petita. Ja des de més de mitja hora abans de l’inici de l’acte, molta gent arribava al temple: eren amics, companys de feina, coneguts, representants civils i polítics de la capital garrotxina i també de Banyoles, on Serrat treballava.

Molts companys de feina de l’empresa INOXPA s’han traslladat des del Pla de l’Estany per ser presents a Olot. La penya AOAPIX també ha tingut molta representació i ha traslladat també el seu element de faràndula, el Porc i el Xai, fins la plaça Rector Ferrer. La coral Fructus Temporis, on Serrat cantava, també hi ha sigut. En definitiva, tothom, més o menys proper a l’olotina ha volgut acomiadar-la.

La cerimònia ha començat amb una peça de piano interpretada pel professor de Mireia Serrat després de la qual s’han guardat alguns moments de silenci i reflexió. També s’han fet diversos parlaments: les entitats i les persones més properes a la garrotxina se n’han pogut acomiadar públicament: el seu pare, molt emocionat, el seu marit, la penya AOAPIX, la coral Fructus Temporis i amics de diverses corals d’Olot i Girona a més d’alguns companys de feina li han dedicat un últim adéu.

 

Notícies relacionades:
L’acte d’homenatge d’Olot a les víctimes del sinistre aeri dels Alps serà el proper diumenge 19 d’abril al Parc Nou
La Garrotxa acomiada Ariadna Falguera, una de les víctimes de la tragèdia als Alps, en un emotiu acte a l’Escola Pia d’Olot
Desenes de persones recorden Anna Surribas, una de les víctimes de la tragèdia als Alps francesos, a Riudaura

x