La Unió Esportiva Olot rep un gol a l’inici de cada part i surt derrotat l’estadi Rico Pérez davant l’Hércules CF (2-0)

El conjunt de Rodri no ha estat capaç d’aprofitar les seves oportunitats en el partit d’aquesta tarda a terres alacantines i ha rebut un gol a l’inici de cada període, una llosa massa pesada que l’Olot no ha pogut superar. L’estadi Rico Pérez ha vist trencar la bona ratxa garrotxina fora de casa, on no hi perdia feia dos mesos. 

Feia dos mesos que l’Olot no perdia fora de casa. Va ser el febrer al camp de l’Huracán. I amb aquesta bona ratxa com a argument l’equip de Rodri volia donar la gran sorpresa en un estadi de primera divisió, el Rico Pérez de l’Hércules CF. Però avui els alacantins necessitaven la victòria amb urgència en una temporada on la salvació d’aquest històric club passa indiscutiblement per tornar a la Segona A.

I aquesta necessitat s’ha notat a la gespa. A l’inici del partit, Rafita ha obert el marcador amb un xut afortunat que ha topat en un defensa olotí abans d’entrar. Era el minut 9 i l’Olot necessitava tornar al partit perquè no se li fes etern. Musa i Carlos han tingut ocasions clares per empatar, però els bons minuts dels de Rodri no han servit per posar les taules i l’Hércules ha disposat també d’algunes opcions clares.

En la segona meitat, el guió ha estat pràcticament calcat, amb un conjunt local que no s’ha complicat la vida i ha vist com Portillo ampliava l’avantatge altre cop a l’inici del període. L’ex davanter del Reial Madrid ha posat costa amunt el matx per a la Unió Esportiva Olot, que ha buscat la reacció esgotant els canvis però no ha pogut inquietar el porter Chema en cap moment.

El resultat final ha estat just i l’Hércules se situa tercer a la classificació, mentre que l’Olot es queda amb 43 punts, a set del descens directe i a quatre de la promoció per no baixar de categoria. La salvació virtual segueix resistint-se i haurà d’esperar, com a mínim, fins a la propera jornada a casa (diumenge, a les 17:00h) davant del València Mestalla.

 

Notícies relacionades:
La UE Olot marxa a Alacant per enfrontar-se a l’Hércules sense Rojas ni Coro
La Unió Esportiva Olot empata davant de l’Atlètic Balears tot i avançar-se dues vegades en el marcador (2-2) i l’equip té la permanència a tocar

x