L’espot promocional d’Olot Televisió amb el Gospel Cor Garrotxa arriba a la seva fase final amb la gravació de les imatges

La gravació de l’espot promocional d’OLOT TELEVISIÓ ha entrat en la seva segona fase aquest dissabte al matí. Després d’enregistrar el so, era el torn de les imatges i el protagonista del vídeo, el Gospel Cor Garrotxa, s’ha desplaçat per la comarca per deixar-ho tot a punt per l’edició d’un vídeo que podran veure properament.

El Gospel Cor Garrotxa ha passat un matí de dissabte intens. A les 9 ja era amb la majoria dels seus membres al prat de Sant Pere de Besalú, per gravar les imatges de l’espot del qual seran protagonistes. Més tard, el cor s’ha desplaçat a Santa Margarida de Bianya i va tancar el matí de gravació a les escales de l’església de Sant Esteve d’Olot, buscant un entorn eclesiàstic, adequat al cant gospel i també a mostrar indrets emblemàtics de la comarca..

L’espot d’OLOT TELEVISIÓ involucra sempre entitats culturals i socials de la comarca en el seu vídeo promocional i aquest any ha estat el torn del Gospel Cor Garrotxa, que tot i ser un projecte jove, tira endavant amb força i ha acceptat amb entusiasme el repte d’aquest projecte

Ara, ja amb les imatges i el so gravats, només queda l’edició del material, que resultarà en un espot que podran veure a les seves pantalles d’aquí ben poc.

 

Notícies relacionades:
Olot Televisió comença a gravar el seu spot promocional del 2015 amb el Gospel Cor Garrotxa
L’Espot Promocional d’Olot Televisió 2014 ja s’emet a la televisió de la Garrotxa

x