Plataforma per Catalunya presenta els 7 primers membres de la seva llista d’Olot a les eleccions municipals

Dissabte al migdia es van fer públics els 7 primers noms de la llista de Plataforma per Catalunya a les eleccions municipals a Olot. Amb la presència de membres destacats de la formació, es va anunciar que Ignasi Mulleras serà el cap de llista.

Plataforma per Catalunya va presentar dissabte els set primers membres de la seva llista. L’actual portaveu del partit a l’Ajuntament, Ignasi Mulleras, serà el número 1. També es va comptar amb la presència de membres destacats del partit a nivell nacional, que a Olot té expectatives molt altes.

Tant August Armengol, vicepresident del partit, com Mulleras van anunciar que pretenen guanyar les eleccions a Olot. Més endavant, el partit presentarà amb detall el seu programa electoral, que tindrà diversos eixos bàsics, que es fonamentaran en “la lluita contra la corrupció, la millora de la seguretat ciutadana i altres temes” o el “tradicional tema de demanar un control de la immigració” .