El Fòrum Impulsa canvia de format per fomentar la interacció entre ponents i participants i donar protagonisme als joves emprenedors

La vídua de Nelson Mandela i activista pels drets dels infants, Graça Machel, serà l’encarregada d’inaugurar la nova edició del Fòrum Impulsa, que tindrà lloc el 25 i 26 de juny. El programa arriba amb un nou format que pretén canviar les multitudinàries sessions a l’auditori per activitats més participatives.

El Fòrum Impulsa arriba a una nova edició a finals del proper mes de juny, amb el compromís de situar Girona com a capital de l’emprenedoria, una fita que ha anat fomentant al llarg de les darreres edicions, i que pretén consolidar a partir d’un format que ha de permetre que els joves que hi participen siguin els autèntics protagonistes.

La vídua de Nelson Mandela Graça Machel, reconeguda activista en favor dels drets de les dones i els infants, serà l’encarregada d’inaugurar aquesta sisena edició, en la que s’oferirà una vintena d’activitats, moltes d’elles simultànies. El Fòrum Impulsa, que enguany ha vist reduïda una cinquena part del pressupost, tindrà lloc els dies 25 i 26 de juny a Girona, i si bé la majoria d’activitats es faran a l’auditori, també n’hi haurà en altres punts de la ciutat. Es preveu arribar a entre 600 i 700 joves, amb la intenció que prenguin Girona com a punt d’inflexió de la seva trajectòria professional.