L’exposició ‘Bianyencs pel món’ mostra fins on ha arribat el nom de Bianya pel planeta

L’Espai Jove de Llocalou acull aquests mesos la quarta edició de l’exposició ‘Bianyencs pel món’, una mostra de fotografies fetes pels mateixos habitants del municipi, des de diferents punts del planeta. Per primer cop s’ha dividit la mostra en tres parts, per mostrar el recorregut que fa el bianyenc Adrià Homs, que durant dos anys dóna la volta al món.

El nom de la Vall de Bianya volta arreu del món gràcies als seus habitants, que quan surten del municipi s’enduen la càmera per fotografiar qualsevol indret que trepitgen. Tot per participar a l’exposició ‘Bianyencs pel món’, una idea que van tenir el grup de joves dels diferents nuclis del poble per identificar-se amb Bianya.

A diferència d’altres anys, però, aquest cop s’ha dividit l’exposició en tres parts diferents. La volta al món en dos anys que dóna el bianyenc Adrià Homs ha deixat, de moment, imatges de tota índole, i té un apartat per ell sol a la mostra. L’altre l’ocupa les fotografies de la seva tenda, on porta el nom dels patrocinadors que l’ajuden a fer aquest viatge. L’exposició es pot visitar cada dimecres i divendres, a l’Espai Jove de Llocalou de les quatre de la tarda a les vuit del vespre.

 

Notícies relacionades:
La Vall de Bianya destina 15.000 euros per adequar l’entorn de l’Espai Jove de Llocalou
L’exposició ‘Bianyencs pel món’ exposa 125 fotografies d’arreu del planeta

Deixa un comentari