Els restaurants Les Cols i Ca l’Enric i la resta d’establiments amb Estrella Michelin de la demarcació s’uneixen sota la marca ‘Girona, Territori d’Estrelles’

Els restaurants garrotxins Les Cols i Ca l’Enric s’han unit amb la resta d’estabiliment amb Estrella Michelin de la demarcació de Girona sota la marca ‘Girona, Territori d’Estrelles’, per tal de promocionar aquest actiu gastronòmic i turístic. Un dels distintius de la iniciativa serà un passaport que permetrà acumular avantatges als clients que vagin als establiments.

Girona s’ha convertit en tota una galàxia, amb tretze restaurants distingits amb estrella Michelin, un fet que situa les Comarques Gironines com el territori europeu amb més Estrelles Michelin del continent europeu. Una situació que ha portat a aquests establiments a unir-se sota una mateixa marca, Girona, Territori d’Estrelles. “intentem continuar fent aquesta transgressió a la cuina i dins la transgressió cuidar de la tradició i de tot el que té Girona” afirma el cuiner del Restaurant MIramar de Llançà Paco Pérez El projecte està promogut per l’empresa Top Gastronomia, sorgida de la unió d’Incatis i Nova Group, i té com a principal objectiu promoure tot aquest potencial gastronòmic. Un dels elements que permetran visualitzar-lo és la creació d’un passaport que permetrà acumular punts que es podran canviar per àpats o altres ofertes exclusives Tal com explica des de Top Gastronomia Miquel Àngel Oliva, l’objectiu del projecte és “captar altres clients, fidelitzar els que ja es puguin i com a territori utilitzar aquest fet diferencial per ser més competitius amb l’atractiu que s’ofereix”

La presentació del projecte s’ha fet avui a l’Escola d’Hostaleria de Girona, i donarà el tret de sortida aquest proper divendres, en el marc de la Fira B-Travel de Barcelona.

 

Notícies relacionades:
Els restaurants Les Cols d’Olot i Ca l’Enric de Bianya mantenen les seves estrelles Michelin

x