L’alcalde de CiU de Sant Ferriol, Josep Masmitjà, passa a encapçalar una llista independent associada a ERC en les properes eleccions municipals

Josep Masmitjà, alcalde de Sant Ferriol per Convergència i Unió durant els últims 24 anys, ha decidit presentar-se a la reelecció però amb una llista d’independents amb el suport d’Esquerra Republicana. Masmitjà creu que Sant Ferriol no ha estat entre les prioritats de Convergència de la Garrotxa ni del Consell Comarcal, i espera un millor tracte per part d’Esquerra. L’acompanya la número dos, Maria Rosa Coll, i de dos a tres cares noves.

La nova llista que es presenta a Sant Ferriol es diu Independents per Sant Ferriol – Acord Municipal, rep el suport d’Esquerra i està encapçalada pel fins ara alcalde del municipi per Convergència i Unió, Josep Masmitjà. La primera tinent d’alcalde de l’actual govern municipal, Maria Rosa Coll, també apareix com a número dos a la llista. Masmitjà explica la decisió perquè la comunicació amb Convergència a la Garrotxa no ha estat fluïda en l’últim mandat a nivell comarcal, i Sant Ferriol no ha estat entre les prioritats del partit.

Masmitjà explica que les aportacions econòmiques per a inversions a Sant Ferriol no han estat suficients, i apunta directament al Consell Comarcal, governat per Convergència i Unió. La llista d’Independents per Sant Ferriol – Acord Municipal la finalitzaran dos o tres cares noves, persones joves que han d’aportar noves idees a les propostes de millora ideades plantejades pel grup municipal.

Convergència i Unió serà igualment present a les properes eleccions municipals amb una llista encapçalada per Albert Fàbrega, regidor de sanitat, salut i serveis municipals a l’actual Govern de Convergència i Unió de Josep Masmitjà.

x