Tallada durant quatre hores la carretera de Sant Aniol de Finestres per retirar el camió cisterna accidentat al marge

La carretera que uneix Sant Aniol de Finestres i les Planes d’Hostoles ha quedat tallada al trànsit fins a les dues del migdia, per tal de retirar el camió cisterna que ahir va caure per un marge de la via. El conductor del vehicle segueix hospitalitzat i el seu pronòstic és reservat.

La carretera GI-531 que uneix Sant Aniol de Finestres amb les Planes d’Hostoles ha quedat tallada a les 10 del matí, per iniciar els treballs per treure del marge de la via un camió cisterna de 15 tones, accidentat ahir al matí. Els fets van tenir lloc quan un conductor va sortir de la carretera precipitant-se per un marge de deu metres per causes que es desconeixen, enclastant-se contra un arbre. Dues grues telescòpiques s’han desplaçat fins al punt de l’incident per retirar el camió cisterna. Primer s’ha aixecat el camió del marge, i posteriorment s’ha retirat la cisterna, que anava carregada de residus líquids i restes d’animals. La via s’ha mantingut tallada a la circulació durant quatre hores, fins les dues del migdia. De moment el conductor, de 57 anys, segueix ingressat a l’Hospital Doctor Josep Trueta de Girona amb pronòstic reservat.

 

Notícies relacionades:
Un camió cau per un marge en la carretera entre les Planes i Sant Aniol de Finestres

x