El Robolot 2015 fa un pas més i inclourà l’educació primària en les seves diferents activitats

El Robolot 2015, que tindrà lloc aquest cap de setmana, inclou als estudiants d’educació primària en el concurs i en les jornades d’intercanvi d’experiències, després d’haver ofert durant el curs una activitat extraescolar de robòtica a les escoles de Sant Roc i Riudaura.


Aquest cap de setmana Olot viurà una nova edició del Robolot, el certamen de robòtica per a estudiants que promou l’Institut la Garrotxa, i que tindrà lloc a la Sala el Torín i al Casal Marià de la capital garrotxina. Per primera vegada l’educació primària entra de ple en el concurs i en les jornades de tallers i conferències. També entrarà al concurs per primera vegada el treball que fan els alumnes en l’àmbit de les creacions de mapping. Com cada any el Robolot es divideix en dues parts, una primera destinada a la formació i una segona que engloba el concurs de robots dirigits pels mateixos estudiants. Segons l’organització, al concurs competiran més de 200 equips en sis categories diferents, formats per joves vinguts de Catalunya, Màlaga, Segovia, Euskadi i el país de Gales.

 

Notícies relacionades:
L’Institut La Garrotxa rep 14.900 euros d’ajuda per al projecte Gutenberg 3D
El Robolot 2014 bat el rècord de participació, amb 600 persones

Deixa un comentari