Girona acull la fira Expojove, un saló informatiu sobre l’educació per alumnes de secundària

Ahir al matí a la Fira de Girona es va inaugurar la desena edició de la fira Expojove. El saló pretén informar als alumnes de secundària sobre els estudis que poden cursar un cop acabin la formació obligatòria. La fira tindrà lloc entre ahir i avui de nou del matí a set de la tarda.

El saló Expojove sota el lema “Dissenya el teu futur”, pretén informar i donar a conèixer de primera mà les propostes que els centres educatius i de les empreses ofereixen als alumnes de secundària.

Així mateix, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya presentarà una mostra dinamitzada d’aquests ensenyaments professionals de Grau Mitjà i Superior.

Tot i que alguns estudiants encara no ho tenen clar, la fira ha servit per informar als alumnes indecisos que han acudit a la mostra per tal de resoldre els dubtes que tenen sobre els estudis de grau superior. Pel contrari, hi han alumnes que tenien molt clar els estudis superiors que volen cursar, i han anat a la fira per acabar d’informar-se.

Enguany, al saló Expojove hi ha 72 expositors, on professors i alumnes de diferents estudis assessoraran sobre la formació dels diferents graus que poden trobar als més de 6.000 estudiants que passaran durant aquests dos dies per la fira.

 

Deixa un comentari