L’olotí Manel Fortis publica ‘A Can Pistraus’, la seva segona novel·la d’aventures

L’escriptor olotí Manel Fortis ja té el tercer llibre publicat: ‘A Can Pistraus’ va veure la llum la tardor passada i els mateixos personatges del segon llibre de Fortis, ‘Enmig d’enlloc’ viuen noves aventures. Ara, però, fora d’Olot i de la Garrotxa.


‘A Can Pistraus’ és el tercer llibre de Manel Fortis, la seva segona novel·la d’aventures. Amb una expressió típicament olotina com a títol, l’escriptor ja deixa intuir que als protagonistes, les coses no els surten gaire bé. En aquest cas les desventures tenen lloc fora de la comarca, a diferència del llibre anterior de Fortis, ‘Enmig d’enlloc’, 100% garrotxí. Amb ‘A Can Pistraus’, l’escriptor tanca momentàniament aquesta sèrie de dues novel·les d’aventures.

Fortis va començar a publicar amb ‘Rey(na)’, un llibre de no ficció sobre el càncer que va patir la seva dona i després dels dos darrers llibre amb ficció, s’endinsarà en un nou projecte novel·lístic totalment diferent. Així, aviat es podran veure els resultats del començament de fortis en la novel·la negra, després d’haver pogut comprovar la seva destresa en els llibres d’aventures i en la no ficció.

 

Notícies relacionades:
Manel Fortis presenta la novel·la ‘Enmig d’enlloc’, ambientada en l’Olot dels anys 80