Òmnium Garrotxa convoca els ciutadans a participar als debats del Superdissabte per afiançar els vincles amb l’entitat i amb el procés

Amb l’horitzó del 27S i l’avantsala de les eleccions municipals del 24 de maig, Òmnium Cultural ha convocat el Superdissabte, per donar a conèixer la nova campanya de la societat civil. Es farà el 18 d’abril a l’Escola Malagrida d’Olot. De 10 a 12 s’hi organitzaran una sèrie de debats. De 12 a 1 es presentaran les conclusions i es farà un vermut.

Núria Torres, presidenta d’Òmnium Cultural Garrotxa, ha estata al plató de Les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ per explicar el funcionament del Superdissabte. Es faran debats amb l’horitzó posat en l’assoliment de la independència. Un d’ells girarà entorn de la llengua, la cultura i l’ensenyament. Un altre tractarà la qüestió de la cohesió social. L’objectiu, segons Torres, és el d’afiançar els vincles amb els socis d’Òmnium Garrotxa, que en pocs anys han passat d’estar entron dels 300 a ser prop de 700. Un altre objectiu és el d’ampliar el nombre de socis per treballar pel procés cap a una Catalunya separada de l’Estat espanyol. “A hores d’ara podem convèncer els indecisos amb dades i arguments”, ha declarat Torres a les Notícies d’OLOT TELEVISIÓ

La presidenta d’Òmnium ha explicat que a la trobada també s’exposaran altres projectes de mobilització, com el Catalan Weekend, en què es convida persones d’altres països europeus a Catalunya per a conèixer el procés. Un dels promotors de la iniciativa és Quim Torra, vicepresident d’Òmnium, que visitarà la seu de l’entitat a Olot aquest dijous a 2/4 de 8 del vespre per parlar del moment polític que viu Catalunya.

x