Aquest dissabte l’Associació de Comerciants d’Olot regala 2.000 flors per compres superiors a 10 euros

L’Associació de Comerciants d’Olot du a terme aquest dissabte una nova campanya de dinamització i promoció del centre d’Olot. Es diu ‘Emprimavera’t’ i l’obsequi que donaran els establiments associats a l’entitat serà una flor. Es regalarà a totes aquelles persones que facin una compra superior a 10 euros en qualsevol moment del dia. Les flors, que estaran exposades a les escales de Sant Esteve, només es podran recollir per la tarda, de 5 a 9 del vespre, fins a esgotar les 2.000 existències.  Jordi Rovira, president de l’ACO explica que el que es vol amb la campanya és  recolçar als comerciants d’Olot i enfortir una mica més la marca de Comerç Olot”.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot renova el suport econòmic a comerciants i restauradors de la ciutat i amplia la partida per la campanya de Nadal
Els comerciants encaren amb optimisme la temporada de rebaixes d’hivern
L’Associació de Comerciants d’Olot regala 3.500 kg de taronges per dinamitzar el centre de la ciutat