Càritas inverteix poc més de 120.000 euros durant tot el 2014 a la Garrotxa

Càritas Garrotxa ha presentat aquest matí la memòria de l’exercici 2014. Les dades publicades reflecteixen, per una banda, el gran volum de treball de l’entitat, i per l’altra, una quantitat encara elevada de persones a la Garrotxa que, malauradament, es troben en situacions de pobresa.

Per ajudar a tota aquesta gent amb greus problemes econòmics, Càritas Garrotxa ha invertit poc més de 120.000 euros durant tot el 2014. La xifra, entre altres, s’ha presentat aquest matí en roda de premsa juntament amb les memòries de l’any passat, en el qual l’entitat ha augmentat i innovat en la seva activitat.

Càritas porta des del 2012 augmentant la quantitat d’empreses, entitats i socis que col·laboren, i a més, el nombre de persones que donen el seu temps com a voluntaris va arribar a 138 el 2014. Només amb la força dels voluntaris i també amb les col·laboracions, que any rere any van incrementant, Càritas podrà lluitar amb eficàcia contra una situació que posa l’entitat al límit.

 

Notícies relacionades:
Càritas Garrotxa considera que la pobresa energètica es podria incrementar a la comarca en els propers anys
Càritas reparteix un centenar d’edredons a famílies sense recursos econòmics
Càritas porta a Can Trincheria la mostra ‘Retrats d’inserció, un procés d’esperança’ i anuncia nous esforços per promoure la inserció laboral durant el 2015

x